Saturday, January 31, 2009

selamat petang!!

dah xder keje sgt leni...nak melalot ajer...x leh tumpu buat keje, so aku pon meringankan otot jari ni, taip pape yg bleh ditaip... hahakk

tgh tgu asar...psni nak turun bli makan malam...de problem kit ngan post 'wasiat Rasul' tadi..punyer le intersted aku nak post, tup2 server plak slow...so hajat 2 terkandas d tgh jalan...ni jele aku mampu buat...sob sob...len kali kiter try lai...niat murni kiter 2...insyaALLAH..

haper aku nak bebel kat cni...arini aku x makan haper, jz roti n tuna...kakak aku msg tadi, dier kater die ngah layan makan budu n ikan goreng, aku reply kater klu makan nasik ngan budu merah, layan ngan ikan bakar n pucuk betik, perghhh..x hengat dunia makan...ni ler ktorng, kalu mak masak bese cam 2 pon lai syokk...lidah pantai timor katakan, x sah xder budu sambal...mende 2 ler pemangkin selera sebenaqnyer....

azan dah nak bunyik, aku cau lu....prut pon dah menyanyi, yela arini sehari jumper roti jer, maner x kebulur prut yg bese ngan nasik ni....huhu...maka menyanyi lagu ihsan le dier mintak nasikk...kui kui

lalala...pe yg buat aku hepi dah lamer aku tgu kakak aku add aku akhirnyer baru dapat mesej sesaat tadi....dier add gue...bertuah nyer kakak...p bese le bz woman.....k slamat menunaikan solat asar bagi wilayah persekutuan n kawasan2 yg sewak2 dgnnyeerrrr.....

2 comments:

  1. hehe, yela..budak bz 2 laaa..shaper lai..nih kaum krabat kito keh

    ReplyDelete