Friday, December 2, 2011

Annoying people around me!

Salam,

jarang ak taip diary elektronik ak ni pasal jerk. tapi arini ak saja nak post mende bukan2 ni.

tanda protes dalam diam, hahaa..

aku x suka orang paksa ak. tapi ak suka pikir or muhasabah diri kenapa orang buat macamtu. x semua hal ak salahkan orang malah berterima kasih kat meke2 tu atas sebab berlakunya mende2 tuh.

k, straight to e point.

1. orang paksa ak. susah2 nak pikir soal ak. tu sebab ak kata doa je kat ak. nih pasal jodoh la. pehal korang nk bising2. ak memang nk kawen kot. dan tlg jgn gelak kat ak kalu ak sebot ak nk orang kaki masjid. da memang betol tu cita2 ak. huhhh

2. orang yang short minded. let say kita sebot scanner pasal antivirus p dorang yg bangang ni akan gelak dlu dgn berkata , whaT? scanner hahahaa.. nak je ak cakap heyy bodo i mean virus scanner, memang kt sebot panggil virus scanner kot.. yg hang dok gelak tu pehal, ingat scanner ketas tu je ke ada lam dunia ni... WTHeck!!

3. orang berlagak pandai. kadang die mmg pandai tapi kenapa nk berlagak. baru master kot. bloody hell. (ish nak jgak ak sbot). kalu PHd agaknye jalan hidung ke atas, air hujan masok idung! emphh. tapi ada jugak yg bodo berlagak pandai. tu lai terok.

4. orang yg sememangnya annoying, cam budak remaja sekarang. amik gamba nk moncong2 mulut tu haaa. pastu seksi nak mam***. kesian dorang. da itu je yg dorang nampak, ya Allah bukakanlah pintu hati mereka.

5. ak ase takat tu je kot yang penting jaga diri ak lu. toksah dok sebok pk hal orang... ok adios!


No comments:

Post a Comment